Zsemlemorzsa

A zsemlemorzsa, más néven prézli, egy alapvető konyhai hozzávaló, amely szárított, finomra őrölt zsemléből vagy fehér kenyérből készül. Aranyszínű, finom szemcséjű állaga miatt kiváló panírozáshoz, rakott ételek tetejének ropogóssá tételéhez, valamint főtt tészták – például a klasszikus vajas-morzsás tészta – elkészítéséhez is. Semleges ízének köszönhetően sokféle ételhez illik, miközben kellemes textúrát és aranybarna színt ad a fogásoknak. A magyar konyha egyik nélkülözhetetlen alapanyaga.

Leírás

Az ízletes, mindig friss és finom pékáruinkat ​bármikor megvásárolhatják mintaboltjainkban és partnereinknél.

Látogassanak meg bennünket bármelyik mintaboltunkban, melyeket az alábbi településeken talál: Deszk‬, ‎Röszke‬, ‎Domaszék‬, ‎Sándorfalva,‬ Szőreg és természetesen ‎Szeged‬‬‬ városában is több helyen.

További információk

Tömeg 1000 g
Összetevők

, , , , ,

Allergének

, ,

Só (g/100g)

1,90

Cukor (g/100g)

0,00

Szénhidrát tartalom (g/100g)

39,20

Fehérjetartalom (g/100g)

7,00

Telített zsírsavak (g/100g)

17,00

Zsírtartalom (g/100g)

40,10

Energiaérték (kcal/100g)

499,00

Kategória: Cimkék: , , ,