Édesen szép az élet!

Pékségünk az édes ínyencségek kedvelőinek is sok finomságot kínál. Tekintse meg gyümölcsös, kakaós, csokis finomságainkat.

Rétesek

A klasszikus és hagyományos módon készült leveles tészta-különlegességeinket, a réteseinket, a gondosan hajtogatott leveles tésztába töltött finom gyömölcsös töltelékek teszik igazán ízletessé.

A réteseinkben a puha gyümölcs-töltelékek finoman, egyben igen ínycsiklandóan sülnek össze a kemencében, a felületén ropogóssá, belsejében pedig lágyan gyümölcsössé érett tésztával.

Ez a különleges ízharmónia többféle változatban is elkészítjük, így az almás rétes mellett, túrós, meggyes és mákos rétesek is várják Önöket.

Piték

A favorit pitékhez könnyű omlós tésztát készítünk, amit megfelezün, kinyújtjuk és sütőlemezre helyezzük. Finom gyömölcsös vagy túrós töltelékkel megkenjük, majd a tészta másik felélvel lefedjük. Felületét kalácsfénnyel kenjük le.

A különleges ízharmónia többféle piteváltozatban is elkészítjük, így az almás pite mellett, túrós és mákos piték is várják Önöket a Favorit Pékség mintaboltjaiban.

Csigák

A különlegesen finom töltelékekkkel csigaformára feltekert klasszikus leveles tészták kemencéinkben vélnak a klasszikus, felületén enyhén ropogós, puhább bélzetében pedig zamatos finomsággá.

A változatos ízekben készülő csigáink annyira kedveltek, hogy csomagolva is kínáljuk őket.

A különleges ízharmónia többféle csigaváltozatban is elkészítjük, így csokis, kakaós csigáink mellett, vaníliás és mini kiszerelésú dolce csigák is várják Önöket a Favorit Pékség mintaboltjaiban.

Croissantok

Pékségünk ízletes croissantjait mindig gondosan előkészített istenien könnyű vajas leveles tésztába töltött finomságokkal készíti. A franciák mindennapos reggeli finomsága, külsejében ropogós, a belsejében könnyű és vajas, amit az ízletes töltelékekkel, így kakaókrémmel, vagy vaníliával tökéletesítünk.

Croissantjaink több ízben és formában is megtalálhatók mintaboltjainkban. Várjuk Önöket a Favorit Pékségben!

Búrkiflik és rácsosok

A gondos odafigyeléssel elkészített leveles tésztáink két finomságcsomagja búrkiflikbe, valamint rácsosokba van rejtve.

Búrkiflink dejós és mákos töltelékkel kerül a polcokra, míg rácsosaink tésztáját kakaós, vagy vaníliás töltelékkel béleljük ki, amit étbevonóba mártunk, majd aprított mogyoróval, vagy kókusszal szórunk meg.

Batyuk, bukták, levelek és táskák

Hagyományos finomságaink, amelyek a nagyszüleink recetje alapján készítünk el Önnek.

Jellegzetes magyar kedvenceket találhat a mintaboltjaink polcain, amelyek a gyermekkort idéző ízekben kóstolhat meg.

Nagymama túrós buktája
Barackos levél
Barackos bukta

Nagymama túrós buktája

Jellegzetes magyar kedvenc kalácsféle a bukta, amelyet a Favorit Pékség a klasszikus, nagymamák által őrzött recept alapján készíti, és a gyermekkort idéző ízekben kínálja.
Gyermekkorunk kedvencét mennyei édes túróval töltjük.

Túrós bukta

Barackos levél

A gondosan előkészített leveles tésztába töltött finom sárgabarackos lekvárral válik igazán ízletessé a mindig friss barackos levelünk, amely egy klasszikus leveles tészta-különlegességünk.
A puha sárgabarackos lekvár-töltelékek finoman, egyben igen ínycsiklandóan sülnek össze a kemencében, a felületén ropogóssá, belsejében pedig lágyan gyümölcsössé érett leveles tésztával.
Ennek a különleges ízharmóniának a gasztronómiai élményt fokozza, hogy a leveleket sütés után finom porcukorral szórjuk le.

Barackos levél

Barackos bukta

Jellegzetes magyar kedvenc kalácsféle a bukta, amelyet a Favorit Pékség a klasszikus recept alapján készíti, és a gyermekkort idéző ízekben kínálja. Gyermekkorunk kedvencét finom baracktöltelékkel ízesítjük.

Barackos bukta