Favorit Pékség finomságai

A Favorit Pékség mindig friss, finom és ropogós finomságai Szeged város és a környező települések pékségeinek polcain

Sós – köményes kifli

A finoman és gondosan előkészített kelt tésztákat, amelyet tejjel dúsítunk, kézzel formáljuk egyedi megjelenésű kiflivé. A kemencénken héjában ropogós, bélzetében pedig puha ízletes kifliket sóval és köménymaggal szórjuk.

A sós-köményes kifli, egy egyszerű kifli a só és köménymag becsempészett pikantériájával, amely egy sokunk által kedvelt ízkombináció, hiszen a köménymag nem véletlenül a hagyományos magyar konyha egyik leggyakrabban használt fűszere.

A köménymagnak többek között nagyszerű gyulladáscsökkentő, emésztésjavító, stimuláló, görcsoldó, emellett nagy mennyiségben tartalmaz vasat, rezet, kalciumot, káliumot, mangánt, szelént, cinket, magnéziumot, valamint A-, C-, E- és B-vitaminokat is.

Ahol megtalálható

Az ízletes, mindig friss és finom pékáruinkat ​ bármikor megvásárolhatják mintaboltjainkban és partnereinknél. Látogassanak meg bennünket bármelyik mintaboltunkban, melyeket az alábbi településeken talál: Deszk‬, ‎Röszke‬, ‎Domaszék‬, ‎Sándorfalva,‬ Szőreg és természetesen ‎Szeged‬‬‬ városában is több helyen.

 

Összetétel és allergének

Weight 44 g
Összetevők

, , , , , ,

Allergének

, ,

Só (g/100g)

0,90

Cukor (g/100g)

1,20

Szénhidrát tartalom (g/100g)

58,00

Fehérjetartalom (g/100g)

8,80

Telített zsírsavak (g/100g)

0,10

Zsírtartalom (g/100g)

2,20

Energiaérték (kcal/100g)

288,00