Favorit Pékség finomságai

A Favorit Pékség mindig friss, finom és ropogós finomságai Szeged város és a környező települések pékségeinek polcain

Teljes kiőrlésű kakaós csiga

Teljes kiőrlésű leveles tésztába tekert kakaós finomság.

Fontosnak tartottuk, hogy megalkossuk a kakaós csiga teljes kiőrlésű változatát, mivel a kakaós csiga a legkedveltebb péksüteményünk egyike.

A tésztához margarint adunk, így nagyon puha, lágy tésztát kapunk, amit sok-sok kakaóval töltünk meg. Egyszerre hozza a megszokott ízeket, közben pedig a teljes kiőrlésű lisztnek köszönhetően egészségesebb a hagyományos kakaós csigánál.

Elkészítéséhez 70 %-ban teljes kiőrlésű lisztet használtunk fel, melynek ízvilága különlegessé teszi a terméket, továbbá segít a könnyebb emészthetőségben is.  Az előzetesen megtisztított gabonaszem összes hasznos alkotórésze a korpa és a csíra is megmarad, továbbá fontos vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz.

Bízunk benne, hogy e egészségesebb változat is elnyeri ízlésüket.

Ahol megtalálható

Az ízletes, mindig friss és finom teljes kiőrlésű kakaós csigénkat bármikor megvásárolhatják mintaboltjainkban és partnereinknél.

Látogassanak meg bennünket bármelyik mintaboltunkban, melyeket az alábbi településeken talál: Deszk‬, ‎Röszke‬, ‎Domaszék‬, ‎Sándorfalva,‬ Szőreg és természetesen ‎Szeged‬‬‬ városában is több helyen.

Összetétel és allergének

Weight 100 g
Összetevők

, , , , , , , ,

Allergének

Só (g/100g)

0,50

Cukor (g/100g)

21,00

Szénhidrát tartalom (g/100g)

45,50

Fehérjetartalom (g/100g)

5,80

Telített zsírsavak (g/100g)

8,90

Zsírtartalom (g/100g)

18,2

Energiaérték (kcal/100g)

380,00