Vaníliás-mazsolás kalács bemutatása
500.00 gramm
A foszlós belű, finom búzalisztből, tejjel, margarinnal készült kalácsot a magyar és más európai hagyományok ünnepi étke. Egyes elméletek szerint a kalács az ősi áldozati ételek maradványa.
Vaníliás-mazsolás kalácsunkat vaníliás kelttésztából és mazsolával gazdagon dúsítva készítjük, hagyományos ízharmóniát teremtve. A kalács héja, felülete a rákent tojásnak köszönhetően lesz sima, fényes és tökéletes. Felszeletelve, ízléses, az ünnepi asztal díszeként pompázó kalácsszeleteket kapunk.
Az ízletes, mindig friss és finom pékáruinkat bármikor megvásárolhatják mintaboltjainkban és partnereinknél. Látogassanak meg bennünket bármelyik mintaboltunkban, melyeket az alábbi településeken talál: Deszk, Kiskundorozsma, Röszke, Domaszék, Sándorfalva, Szőreg és természetesen Szeged városában is több helyen.