A kiváló minőségű kenyérlisztnek és a hagyományos hosszú-érlelésű kovászolási technológiának köszönhetően a kenyerekre jellemző az aromás telt íz és illat, a rugalmas, nem morzsálódó puha bélzet és a vékony, cserepes héj. Tartósítószert nem tartalmaznak, három napig fogyaszthatóak. A vekni és a formakenyereket szeletelve és csomagolva is kínáljuk Önöknek.

 

Hagyományos kenyerek és újdonságok

Klasszikus kenyérfinomságaink mellett, számtalan újdonságot is szíves figyelmükbe ajánlunk.

Favorit Pékség kenyerei
 

Falusi cipó

Favorit Pékség SzegedBüszkén állíthatjuk, hogy az egyik legkedveltebb kenyerünk a Favorit falusi kenyere, amely prémium minőségű búzalisztből, hagyományos... Megkóstolná?

Szezámmaggal szórt formakenyér

Favorit Pékség SzegedPékségünk kiválóságai közé tartoznak a kenyereink, hiszen kiemelt termékeink között szerepelnek. Gondos odafigyeléssel készítjük, amely ... Megkóstolná?

Félbarna kenyér

Favorit Pékség SzegedPékségünk kiválóságai közé tartoznak a kenyereink, hiszen kiemelt termékeink között szerepelnek. A félbarna forma kenyerünk is gondos... Megkóstolná?

Falusi rozskenyér

Favorit Pékség SzegedA falusi rozskenyerünk alapja a különleges ízkombináción nyugszik, valamint a rozslisztes alapanyagon. A magas rozstartalmú kenyerünk, a... Megkóstolná?

Rozsoskenyér (szeletelt)

Favorit Pékség SzegedA magas rozstartalmú, sűrű bélzetű kenyerünk prémium kategóriába sorolható, a rozsoskenyerekre jellemzően egészséges, hiszen a fehér kenyerekhez... Megkóstolná?

Szegedi cipó

Favorit Pékség SzegedSzegedi cipónk, hagyományos recept alapján, BL 80-as lisztből készül. De mitől szegedi? A szegedi és a Szeged környéki tanyákon kenyérsütéskor a... Megkóstolná?

Teljes kiőrlésű vekni

Favorit Pékség SzegedA teljes kiőrlésű veknink alapja a lisztek megfelelő előkombinációján alapul.  A magas rozstartalmú, korpával megszórt kenyerünk a teljes... Megkóstolná?

Tönköly magvas vekni

Favorit Pékség SzegedTönkölybúza kenyerünk alapja  a beáztatott tönkölybúzán nyugszik, valamint a kiváló alapanyagokon. A magas rozstartalmú, tönkölymagvakkal... Megkóstolná?

Hétmagvas rozsos kenyér

Favorit Pékség SzegedA hétmagvas rozsos kenyerünk alapja a bűvös hetes ízkombináción nyugszik, valamint a rozslisztes alapanyagon. A magas rozstartalmú, magvakkal... Megkóstolná?

Wellnes kenyér

Favorit Pékség SzegedEz a finom, jó minőségű kenyér a kompromisszumok kenyere, mert magában foglalja a búzalisztből készült fehér kenyerek évszázadok óta szeretett ízét,... Megkóstolná?

Tatai rozsos kenyér

Favorit Pékség SzegedEgy különleges lisztkeverék, amely tökéletes harmóniájú kenyérré sül, amely egyszerre hozza a fehér búzakenyerek semmihez sem fogható finomságát és a... Megkóstolná?

Finom rozsos cipó

Favorit Pékség SzegedA favorit finom rozsos cipója nemcsak a nevében, hanem ízében is finom. Igen magas rozsliszttartalmának köszönhetően pedig nagyon egészséges... Megkóstolná?

Fehér kenyér

Favorit Pékség SzegedPékségünk kiválóságai közé tartoznak a kenyereink, hiszen kiemelt termékeink között szerepelnek. A fehér kenyerünk is gondos odafigyeléssel... Megkóstolná?

Falusi kenyér

Favorit Pékség SzegedBüszkén állíthatjuk, hogy az egyik legkedveltebb kenyerünk a Favorit falusi kenyere, amely prémium minőségű búzalisztből készül és minden egyes... Megkóstolná?

Bajor rozsos vekni

Favorit Pékség SzegedA Favorit Pékség bajor rozsos veknijeit kiváló, egészséges szendvics alap lehet, ami reggelihez, uzsonnához, kiránduláshoz, de akár egyetemi... Megkóstolná?

Burgonyás cipó

Favorit Pékség SzegedA favorit burgonyás cipónkat főleg azoknak ajánljuk, akik a friss ropogós kenyeret megvásárlást követően imádják megkóstolni és nem bírnak ellenállni... Megkóstolná?