A barátság frissen sült kenyér, frissen köpült vaj, házi sajt és finom tea két személyre. (Pam Brown)

Bemutatkozik a Favorit Pékség

Közel 30 esztendeje a sütőiparban!
Ismerje meg történetünket.

Favorit Pékség, Szeged

1992-től az Önök szolgálatában

A HDF. Kft. tulajdonában lévő Favorit Pékség 1992-ben zöldmezős beruházással kezdte meg működését és rövid időn belül vált a minőségi termékeivel a régió meghatározó, és elismert sütőipari vállalkozásává. Üzemünk mai méretét (2000 m2) és kapacitását több ütemben történő beruházás - és műszaki fejlesztés eredményeként érte el.

 

A legutóbbi - 2008-ban befejezett - technológiai fejlesztést követően 5 forgó-, és kettő darab kenyérsütésre alkalmas kemencével kb. harmincszor több terméket állítunk elő, mint az induló évben. Üzletpolitikánk: Vevőink igényeinek rugalmas és teljes körű kielégítése folyamatosan bővülő, kiváló minőségű pékáruval.

 

100 felett a ropogósok száma!

Termékféleségeink száma mára meghaladja a százat, főbb termékköreink fehér és rozskenyerek, péksütemények, dúsított tésztatermékek, leveles tésztatermékek, omlós tésztatermékek, pizzafélék, speciális termékek, csomagolt termékek szinte valamennyi termékünk csomagolva is kapható - vevőink kérésére kínálatunkban nem szereplő termékek gyártását is vállaljuk.

Minőségi technológiai előrelépések

Kenyérféleségeink előállítása során világszabadalmi technológiákat alkalmazunk: hagyományos kovászos kenyérhez illően természetes alapú kovásszal gyártjuk kenyereinket. Foglalkoztatottaink száma 100-120 fő, ebből 25 fő pék,10-12 fő gépkocsivezető, 10 fő adminisztrációt ellátó munkatárs, 15-17 fő raktáros, 25-35 fő bolti eladó, 3 fő üzletkötő, emellett a csapat fontos képviselői a takarító- és karbantartó személyzet, valamint a menedzsment feladatokat ellátó tulajdonosi kör.

 

A legutóbbi - 2008-ban befejezett - technológiai fejlesztést követően 5 forgó-, és kettő darab kenyérsütésre alkalmas kemencével kb. harmincszor több terméket állítunk elő, mint az induló évben. Üzletpolitikánk: Vevőink igényeinek rugalmas és teljes körű kielégítése folyamatosan bővülő, kiváló minőségű pékáruval.

 

A cégvezetést a tulajdonos- menedzsment látja el, akik rendelkeznek a felsőszintű vezetéshez szükséges műszaki, jogi, pénzügyi-számviteli, közgazdasági és élelmiszer-technológiai ismeretekkel.

 

Termékeink ismertek és kedveltek e régió vásárlói körében. Az informatikai háttér fejlesztésének, illetve a logisztikai és PR tevékenység magas színvonalának köszönhetően vevőink száma mára meghaladja a háromszázat. Partnereink: üzlethálózatok (CBA, CBA-Partner, Reál, Reálpont, Coop), önkormányzati intézmények (otthonok, iskolák, óvodák), magánkereskedők, vendéglátó egységek. A termékek disztribúcióját saját tehergépjármű-flottánkkal végezzük. Szállítási területünk: Csongrád megye összes városa és szinte valamennyi települése, továbbá Bács-Kiskun és Békés megye középső és déli része.

 

2001-ben az Európai Uniós csatlakozási feltételek és előírások szerint végzett szakhatósági felmérés során uniós megfelelőségi minősítést kaptunk. 2002-ben került bevezetésre a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer, melyet azóta is alkalmaz és minden évben auditáltat cégünk.

 
 

Mitől Favorit a Favorit?