Bemutatkozik a Favorit Pékség

Több mint 30 esztendeje a sütőiparban! Ismerje meg történetünket.

1992-től az Önök szolgálatában

A HDF. Kft. tulajdonában lévő Favorit Pékség 1992-ben zöldmezős beruházással kezdte meg működését és rövid időn belül vált a minőségi termékeivel a régió meghatározó, és elismert sütőipari vállalkozásává. Üzemünk mai méretét (2000 m2) és kapacitását több ütemben történő beruházás – és műszaki fejlesztés eredményeként érte el.

A legutóbbi – 2008-ban befejezett – technológiai fejlesztést követően 5 forgó-, és kettő darab kenyérsütésre alkalmas kemencével kb. harmincszor több terméket állítunk elő, mint az induló évben.

Üzletpolitikánk: Vevőink igényeinek rugalmas és teljes körű kielégítése folyamatosan bővülő, kiváló minőségű pékáruval.

100 felett a ropogósok száma!

Termékféleségeink száma mára meghaladja a százat, főbb termékköreink fehér és rozskenyerek, péksütemények, dúsított tésztatermékek, leveles tésztatermékek, omlós tésztatermékek, pizzafélék, speciális termékek, csomagolt termékek szinte valamennyi termékünk csomagolva is kapható – vevőink kérésére kínálatunkban nem szereplő termékek gyártását is vállaljuk.

A Favorit Pékség közössége

Minőségi technológiai előrelépések

Kenyérféleségeink előállítása során világszabadalmi technológiákat alkalmazunk: hagyományos kovászos kenyérhez illően természetes alapú kovásszal gyártjuk kenyereinket.

Foglalkoztatottaink száma 100-120 fő, ebből 25 fő pék,10-12 fő gépkocsivezető, 10 fő adminisztrációt ellátó munkatárs, 15-17 fő raktáros, 25-35 fő bolti eladó, 3 fő üzletkötő, emellett a csapat fontos képviselői a takarító- és karbantartó személyzet, valamint a menedzsment feladatokat ellátó tulajdonosi kör.

A legutóbbi – 2008-ban befejezett – technológiai fejlesztést követően 5 forgó-, és kettő darab kenyérsütésre alkalmas kemencével kb. harmincszor több terméket állítunk elő, mint az induló évben.

Üzletpolitikánk

Vevőink igényeinek rugalmas és teljes körű kielégítése folyamatosan bővülő, kiváló minőségű pékáruval.

Hozzáértő vezetés és menedzsment

A cégvezetést a tulajdonos- menedzsment látja el, akik rendelkeznek a felsőszintű vezetéshez szükséges műszaki, jogi, pénzügyi-számviteli, közgazdasági és élelmiszer-technológiai ismeretekkel.

Termékeink ismertek és kedveltek e régió vásárlói körében. Az informatikai háttér fejlesztésének, illetve a logisztikai és PR tevékenység magas színvonalának köszönhetően vevőink száma mára meghaladja a háromszázat.

Partnereink: üzlethálózatok (CBA, CBA-Partner, Reál, Reálpont, Coop), önkormányzati intézmények (otthonok, iskolák, óvodák), magánkereskedők, vendéglátó egységek.

A termékek disztribúcióját saját tehergépjármű-flottánkkal végezzük.

Szállítási területünk: Csongrád megye összes városa és szinte valamennyi települése, továbbá Bács-Kiskun és Békés megye középső és déli része.

Magas megfelelőségi minősítés

2001-ben az Európai Uniós csatlakozási feltételek és előírások szerint végzett szakhatósági felmérés során uniós megfelelőségi minősítést kaptunk.

2002-ben került bevezetésre a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer, melyet azóta is alkalmaz és minden évben auditáltat cégünk.

HACCP
CBA
Reál
COOP
ReálPont
Szegedi Városkép és Piac