Reggelizzen velünk

Kezdje a napot a Favorittal, a Favoritnál. Kostólja meg finomságainkat és legyen olyan friss, finom a napja, mint a falatainknak!

Ropogósan induljon a nap!

Ismerje meg a Favorit Pékség reggeliző finomságait, amelyket szendvicsekhez, uzsonnákhoz, tízóraikhoz és egyéb útravaló falatokhoz ajánlunk.

A finomlisztből készülő reggeliző termékeink egyik kedvence a vizes zsemle, illetve a tejporral és növényi zsiradékkal dúsított tejes kifli. A zsemlék rozsos, korpás, szezámmagos, a kiflik sajtos és sós-köményes változatban készülnek. A baguettek, a hot-dog kiflik pedig a kedvelt reggeli péksütemények választékát bővítik.

Kóstolja meg Ön is ropogós finomságainkat, amelyeket tetszés szerint magyaros, franciás, olaszos reggelikhez biztosíthatják a zamatos alapot. Amenyiben finomágainkat elkészítve szeretné megkóstólni, azt is megteheti. Látogasson meg reggel bármyelyik mintaboltunkban.

Zsemék

Apróságokba egy világ is elfér

Kiflik, rudak, bagettek, táblák, croissantok

Klasszikus ropogósok, hagyományos reggelialapok

Veknik

Akik szeretik halmozni a ropogós élményeket és nagyban gondolkodnak

Akik az erős reggeliket szeretik

Vannak akik erősen indítják a napot és nem elégszenek meg a hagyományos reggeli péksüteményekkel.

Nekik ajánljuk a hamburger alapjainkat, így a hamburger bucinkat és a hamburger zsemlénket, valamint a hot-dog kiflinket.

Hamburger buci
Hamburger zsemle
Hot Dog kifli

Hamburger buci

Ha reggeli hamburgerre vágyik. A Favorit nem hagyja árván a hamburgerek kedvelőit sem, mert egyre nagyobb az igény a finom házi hamburgerekre, mi pedig készséggel támogatunk minden családi és kézműves hamburgerkülönlegesség megalkotását.
A hamburgerek jellegzetes zsemléjét a favorit pékségben is finom szezámmaggal gazdagon megszórva kerül a polcokra. A zsemléinket csomagolva is megtalálhatja a mintaboltjainkban ahol a csomagban rögtön két finom hamburger zsemle várja, hogy finomságokkal töltse meg.

Ropogós
Hamburger

Hamburger zsemle

Ha reggeli hamburgerre vágyik. A Favorit nem hagyja magára a hamburgerek reggeli kedvelőit sem. Egyre nagyobb az igény a finom házi hamburgerekre, mi pedig készséggel támogatunk minden családi és kézműves hamburgerkülönlegesség megalkotását.
A Favorit nem hagyja árván a hamburgerek kedvelőit, különösen mert egyre nagyobb az igény a finom házi hamburgerekre, mi pedig készséggel támogatunk minden családi és kézműves hamburgerkülönlegesség megalkotását.
A hamburgerek jellegzetes és kalsszikus zsemléje a favorit pékségben is megtalálható. A zsemléinket csomagolva is megtalálhatja a mintaboltjainkban ahol a csomagban rögtön két finom hamburger zsemle várja, hogy finomságokkal töltse meg.

Hamburger

Hot-dog kifli

Ha reggeli hot-dogra vágyik. A Favorit nem hagyja árván a hot-dogok kedvelőit sem.
A hot-dog kedvelőinek dolgát nagyban megkönnyíti a hot-dogok élvezetére megalkotott kiflink, ami kiváló kifli tésztából készül.
Egyetlen kifli rögtön két hot-dog elkészítésére elég, hiszen csak ketté vágni a kiflit és belehelyezi virsliket, amit ízlés szerint önthet le szószokkal.

Hot-dog