Aranygaluska

Az aranygaluska egy hagyományos magyar édesség, amely leggyakrabban ünnepi alkalmakra, különösen vasárnapi ebédek vagy családi összejövetelek alkalmával kerül az asztalra. A kelt tésztából kiszaggatott, vajba forgatott galuskákat darált dióval rétegezve sütik aranybarnára. Az így kapott sütemény kívül enyhén ropogós, belül puha és foszlós. Leggyakrabban vaníliasodóval tálalják, ami tökéletesen kiegészíti a dióval és vajjal átitatott galuskák ízét. Igazi, lélekmelengető desszert, amely otthonos, meghitt hangulatot áraszt.

Leírás

Az ízletes, mindig friss és finom pékáruinkat​ bármikor megvásárolhatják mintaboltjainkban és partnereinknél.

Látogassanak meg bennünket bármelyik mintaboltunkban, melyeket az alábbi településeken talál: Deszk‬, ‎Röszke‬, ‎Domaszék‬, ‎Sándorfalva,‬ Szőreg és természetesen ‎Szeged‬‬‬ városában is több helyen.

További információk

Tömeg 500 g
Összetevők

, , , , , , , ,

Allergének

, , ,

Só (g/100g)

0,60

Cukor (g/100g)

10,00

Szénhidrát tartalom (g/100g)

47,50

Fehérjetartalom (g/100g)

8,90

Telített zsírsavak (g/100g)

3,00

Zsírtartalom (g/100g)

6,70

Energiaérték (kcal/100g)

285,00