Vaníliás-mazsolás kalács

A foszlós belű, finom búzalisztből, tejjel, margarinnal készült kalácsot a magyar és más európai hagyományok ünnepi étke. Egyes elméletek szerint a kalács az ősi áldozati ételek maradványa. Vaníliás-mazsolás kalácsunkat vaníliás kelttésztából és mazsolával gazdagon dúsítva készítjük, hagyományos ízharmóniát teremtve. A kalács héja, felülete a rákent tojásnak köszönhetően lesz sima, fényes és tökéletes. Felszeletelve, ízléses, az ünnepi asztal díszeként pompázó kalácsszeleteket kapunk.

Leírás

Az ízletes, mindig friss és finom pékáruinkat ​ bármikor megvásárolhatják mintaboltjainkban és partnereinknél.

Látogassanak meg bennünket bármelyik mintaboltunkban, melyeket az alábbi településeken talál: Deszk‬, ‎Röszke‬, ‎Domaszék‬, ‎Sándorfalva,‬ Szőreg és természetesen ‎Szeged‬‬‬ városában is több helyen.

További információk

Tömeg 500 g
Összetevők

, , ,

Allergének

, , ,

Só (g/100g)

0,60

Cukor (g/100g)

6,20

Szénhidrát tartalom (g/100g)

52,10

Fehérjetartalom (g/100g)

8,80

Telített zsírsavak (g/100g)

3,00

Zsírtartalom (g/100g)

5,90

Energiaérték (kcal/100g)

300,00