Favorit Pékség finomságai

A Favorit Pékség mindig friss, finom és ropogós finomságai Szeged város és a környező települések pékségeinek polcain

Mákos csemege

A mákos kerek kalácsban pékségünk összekelesztette a meleg, fűszeres ízeket a puha, gazdag tésztával. A csemegénk hagyományos és igen ízletes sütemény, amely a családok ünnepeire készítünk, így a húsvéti és a karácsonyi asztalok egyik legkedveltebb finomsága a Dél-alföldi régióban.

Az elkészítésekor a tésztaliszt, a cukor, a vaj, az élesztő és a tojások gondos keverését követően, az elkészült tésztát hagyományos módon, való gyúrással kelesztjük.

A finom tészta keltését követően, ínycsiklandó töltelék kerül egyenletesen a csemege felszínére, amit gondos pékjeink tekercsekbe formálnak. Az így kapott kalácsot még egyszer kelesztjük, hogy a tészta megduzzadjon és puhává, szaftossá váljon.

A csemegénk, nemcsak finomság, hanem hangulat is. Illatai áthatják a házat, amelyek fahéjjal és friss sült gyümölcsökkel töltik meg a levegőt, hívogatva az embereket az ünnepi asztalhoz, szebbé téve a családi és a baráti asztaltársaságok pillanatait.

SKU: csem-mak Kategória: Címkék: , , , ,

Ahol megtalálható

Az ízletes, mindig friss és finom ünnepi mákos csemegéinket​ karácsonyi és húsvéti időszakokban megvásárolhatják mintaboltjainkban és partnereinknél.

Látogassanak meg bennünket bármelyik mintaboltunkban, melyeket az alábbi településeken talál: Deszk‬, ‎Röszke‬, ‎Domaszék‬, ‎Sándorfalva,‬ Szőreg és természetesen ‎Szeged‬‬‬ városában is több helyen.

Összetétel és allergének

Weight 0,5 g
Összetevők

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Allergének

, , ,

Só (g/100g)

0,30

Cukor (g/100g)

30,00

Szénhidrát tartalom (g/100g)

63,00

Fehérjetartalom (g/100g)

9,70

Telített zsírsavak (g/100g)

6,00

Zsírtartalom (g/100g)

17,00

Energiaérték (kcal/100g)

400,00